HÍVJON MINKET 06 20 291 7478
ELÉRHETŐSÉG

Hét - Szo 7:00 - 19:00

Mi is az az injektálás?

Az injektálás egy vegyi szigetelés, melynek során furatokat készítünk a falba 12-13 cm-es távolságba egymástól, és ezeket alacsony nyomáson (2.5 bar) feltöltjük egy krém állagú anyaggal.

A furatsor a belső aljzat szintje fölött 4-5 cm-el készül, így mire az aljzat szintet eléri a vízszintes vízzárás megkezdődik. A bejutatott anyag 15-20-es terjedést biztosít. A falat semmilyen esetben sem kell teljes keresztmetszetében átfúrni, 3-4 cm elmarad. Ezt az anyag terjedése biztosítja.

Az általunk használt injektáló krém bevizsgált, ellenőrzőtt, és WTA tanúsítvánnyal ellátott anyag. Pórusszűkítő és vízlepergető hatásának köszönhetően teljes mértékben elzárja a víz útját, eltömítve a fal anyagában is azokat a pórusokat amiket használ.

A vízszigetelő krém rendelkezik a hagyományos kapilláris nedvesség elleni injektálás anyagainak előnyös tulajdonságaival, de egyáltalán nem juttat többlet nedvességet a már amúgy is vizes falba, és speciális berendezés sem szükséges hozzá.

Ajánlatkérés
Author
Author

Miért pont az injektálás?

Számos vízszigetelési módszert különböztetünk meg:

 • Aláfalazás,
 • falfűrészelés,
 • lemezbesajtolás,
 • magasnyomású injektálás.

A fent említett technológiák közül egyiket sem végezhetjük kritériumok nélkül bármelyik háznál.

Ezeknél az eljárásoknál az aljzat betonnak kint kell lennie, hogy megfelelő magasságba lehessen behelyezni a lemezt, tovább leginkább csak tégla falaknál alkalmazhatóak, ugyanis szükséges egy vízszintes fuga sor a falfűrészeléshez és lemezbesajtoláshoz is.

Az egyik legfőbb előnye az általunk alkalmazott technológiának, hogy bármilyen falnál kritérium nélkül alkalmazható mindenféle bontás és koszolás nélkül.

Referenciáink

Kérjen árajánlatot, vagy INGYENES visszahívást!
2 órán belül visszahívom, hogy egyeztessünk a részletekről.

Referenciáink

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Árainkat a ház mérete határozza meg – nem kell feleslegesen óradíjat fizetni a tébláboló munkások miatt. 400.000 Ft megrendelés, vagy 60 fm hosszúságú fal felett 5% kedvezményt adunk.

Kiknek ajánljuk az injektálást?

 

Miért minket válasszon:

 

Az injektálás előnyei:

 

Kérjen árajánlatot, vagy INGYENES visszahívást!
2 órán belül visszahívom, hogy egyeztessünk a részletekről.

INJEKTÁLÁS KRÉMMEL, VAGY FOLYADÉKKAL?

 

 

A vízszigetelő krém rendelkezik a hagyományos kapilláris nedvesség elleni injektálás anyagainak előnyös tulajdonságaival, de egyáltalán nem juttat többlet-nedvességet a már amúgy is vizes falba és speciális berendezés sem szükséges alkalmazásához.

MILYEN PROBLÉMÁKAT OKOZHAT A VIZES FAL?

 

Növekednek a fűtési költségek.
Dohos penészes, leomló, málló, felpúposodott salétromos vakolat.
Lepergő festék.
Közvetett egészségügyi hatások: asztma, légúti megbetegedések stb….

Fő értékeink

Munkatársaink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a vízszigetelés területén, ezért Ön biztos lehet abban, hogy a legnagyobb szakértelemmel és gondoskodással végezzük el vizes, nedves, salétromos, dohos, penészes falának helyreállítását.

MEGBÍZHATÓSÁG
MEGBÍZHATÓSÁG

Megbízható, rugalmas munkavégzés ami által nem kell heteket, hónapokat várnia a munka elvégzésére, megrendelését néhány napon belül eltudjuk végezni igény esetén.

PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS
PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS

Munkatársaink sok éves tapasztalata, és korábbi ügyfeleink elégedettsége a garancia arra, hogy az Ön otthonában is megbízható technológiával gyors és precíz kivitelezést tudunk nyújtani.

RÖVID HATÁRIDŐ
RÖVID HATÁRIDŐ

Kollégáinkkal, társcégeinkkel egy olyan rendszert igyekszünk fenntartani, melynél vizes fal problémáját lehetőségeinkhez mérten a legrövidebb határidővel tudjuk vállalni, akár napokon belül.

Azonnali visszajelzés
Azonnali visszajelzés

Azonnali visszajelzést kap arról, hogy sikeresen elküldte az űrlapot, 2 órán belül visszahívom, hogy egyeztessünk a részletekről, 24 órán belül konkrét árajánlatot adok.

EGYEDI ÁRAJÁNLAT
EGYEDI ÁRAJÁNLAT

20 méter alatt 50cm falig 11.000 Ft/fm, 21-25 méterig 40cm-es falig 10.000 Ft/fm. Amennyiben 15 fm-nél kisebb fal szigetelését szeretné megrendelni, kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!.

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK
MINŐSÉGI ALAPANYAGOK

Kipróbált, bevált eljárást alkalmazunk. Tartós minőségű, nemzetközi műemlékvédelmi hatóság által jóváhagyott anyaggal dolgozunk.

Kérjen árajánlatot, vagy INGYENES visszahívást!

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Az űrlap elküldése után a következő fog történni:
1. Két órán belül én, vagy egy kollégám fel fogjuk Önt hívni.
2. A részletek egyeztetése után telefonon adok egy árajánlatot.
3. Az árajánlatot e-mailben is átküldöm.
  Vizes, nedves, salétromos falak utólagos vízszigetelése

  VÉGLEGES MEGOLDÁST NYÚJTUNK A NEDVES FALAK ELLEN

  HÍVJON: +36-20-291-7478

  Vélemények