HÍVJON MINKET +36-20-291-7478
ELÉRHETŐSÉG

Hét - Szo 7:00 - 19:00

GYIK

Bizonyára minden ember szeretné elkerülni, hogy az otthonában nedves, dohos, salétromos, penészes fallal szembesüljön.

Sajnos a vízszigetelés hiánya, elöregedése, szakszerűtlen kivitelezése sok nehézséget okozhat számunkra, épp ezért nagyon fontos, hogy megfelelő technológiával és szakemberekkel végezzük el vizes falaink helyreállítását.

Vízszigetelés hiányának köszönhetően sajnos minden meglévő felület, akár burkolat akár festett fal tönkre fog menni idővel, nem beszélve az egészségre káros hatásokkal, mint például allergia, asztma.

Mindezek elkerülése érdekében szolgál az injektálás, mellyel a vizesedő és vizes falak megszüntethetőek.

Az injektálás egy vegyi szigetelés, melynek során furatokat készítünk a falba 12-13 cm-es távolságba egymástól, és ezeket alacsony nyomáson (2.5 bar) feltöltjük egy krém állagú anyaggal.

A furatsor a belső aljzat szintje fölött 4-5 cm-el készül, így mire az aljzat szintet eléri a vízszintes vízzárás megkezdődik. A bejutatott anyag 15-20-es terjedést biztosít. A falat semmilyen esetben sem kell teljes keresztmetszetében átfúrni, 3-4 cm elmarad. Ezt az anyag terjedése biztosítja.

Az általunk használt injektáló krém bevizsgált, ellenőrzőtt, és WTA tanúsítvánnyal ellátott anyag. Pórusszűkítő és vízlepergető hatásának köszönhetően teljes mértékben elzárja a víz útját, eltömítve a fal anyagában is azokat a pórusokat amiket használ.

A vízszigetelő krém rendelkezik a hagyományos kapilláris nedvesség elleni injektálás anyagainak előnyös tulajdonságaival, de egyáltalán nem juttat többlet nedvességet a már amúgy is vizes falba, és speciális berendezés sem szükséges hozzá.

Számos vízszigetelési módszert különböztetünk meg:

 • Aláfalazás,
 • falfűrészelés,
 • lemezbesajtolás,
 • magasnyomású injektálás.

A fent említett technológiák közül egyiket sem végezhetjük kritériumok nélkül bármelyik háznál.

Ezeknél az eljárásoknál az aljzat betonnak kint kell lennie, hogy megfelelő magasságba lehessen behelyezni a lemezt, tovább leginkább csak tégla falaknál alkalmazhatóak, ugyanis szükséges egy vízszintes fuga sor a falfűrészeléshez és lemezbesajtoláshoz is.

Az egyik legfőbb előnye az általunk alkalmazott technológiának, hogy bármilyen falnál kritérium nélkül alkalmazható mindenféle bontás és koszolás nélkül.

A szigetelés elöregedése, szakszerűtlen kivitelezése okozhatja a falak felvizesedését.

 • Pár éve vette a házat és mállik a festék
 • Régi a ház, elöregedett a fal és felszívja a vízet
 • Odafigyel, hogy a gyermekei egészséges levegőt szívjanak otthon
 • Időben elkerülné a penészedést és a salétromosodást

Ennek a technológiának köszönhetően nem kell elhagynia otthonát, távozásunk előtt rendet, tisztaságot hagyunk maguk után.

Minden kedves megrendelőnknek a munka befejezte után biztosítunk kivitelezőt a szárító vakolat elkészítésére, egyéb kőműves munkára.

Amennyiben Ön nem találta meg kérdésére a választ, kérjük vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot!

Kérjen árajánlatot!
  Kérjen árajánlatot, vagy INGYENES visszahívást!
  2 órán belül visszahívom, hogy egyeztessünk a részletekről.